Meniu Info
Telefon
L-V 9:00 - 17:00
S 9:00 - 13:00

0775 592 010

media


Evenimentul de lansare s-a terminat.

Galaxy S9 are în continuare mujă jack pentru căști. De asemenea, noul smartphone vine cu două difuzoare stereo AKG și suportă și Dolby Atmos, care oferă sunetului efect de 360 de grade.

Noile smartphone-uri Galaxy S9 și S9+ au ecran Infinity Display, introdus inițial pe Galaxy S8. Ecranul Super AMOLED Infinity are contrast reglabil, astfel încât dispozitivul poate fi folosit chiar și în lumina directă a soarelui.

Galaxy S9 are vine cu încărcare wireless rapidă. De asemenea, poate fi folosit și cu DeX Pad, un nou docking station. Utilizatorii pot conecta cu ușurință dispozitivele Galaxy S9 și S9+ la un monitor, tastatură și mouse și pot transforma experiența mobilă într-una de tip desktop. De asemenea, posibilitățile de editare a documentelor și experiența de gaming au fost îmbunătățite. Cu ajutorul nou
lui DexPad, utilizatorii pot transforma Galaxy S9 și S9+ într-o tastatură tactilă sau un touchpad.

 Prezentarea Bixby:

Platforma inteligentă Samsung, integrată în cameră, utilizează realitatea augmentată și tehnologii de învățare pentru a oferi informații utile despre împrejurimile în care se află utilizatorii. Bixby generează instant informații direct deasupra imaginii spre care este îndreptată camera, detectând și recunoscând obiectul în timp real.

Utilizatorii pot traduce limbi străine și pot afla cursul valutar în timp real prin intermediul funcției Live Translation, pot afla informații despre zona în care se află, pot achiziționa produse văzute în realitate și pot monitoriza caloriile pe care le consumă pe tot parcursul zilei.

Dispozitivele suportă o memorie extensibilă de până la 400 GB și sunt echipate cu cele mai recente procesoare premium. În plus, Galaxy S9 si S9+ oferă utilizatorilor siguranța că telefonul este securizat cu ajutorul Knox 3.1, ultima generație a platformei de securitate Samsung. Smartphone-urile suportă trei opțiuni diferite de autentificare biometrică - iris, amprentă digitală și recunoaștere facială - astfel încât utilizatorii pot alege cea mai bună modalitate de a-și proteja dispozitivul și aplicațiile.

 Samsung dă o lovitură serioasă rivalului Apple, prin lansarea AR Emoji, replica la Animoji de la iPhone X. Galaxy S9 permite utilizatorilor să creeze un emoji care arată, sună și acționează exact ca ei, un emoji personalizat.

AR Emoji folosește un algoritm de învățare al datelor, care analizează o imagine 2D a utilizatorului și preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care să reflecte și să imite expresii precum clipitul și mișcări ale capului, oferind o personalizare unică. AR Emoji nu include numai format video, ci și cu o serie de stickere, prin folosirea unui format standard de fișiere AGIF, astfel încât utilizatorii să poată partaja emoji-ul în majoritatea platformelor de mesagerie.
  • Feb 27, 2018